top of page
Arbetar på bärbar dator

PERSONUPPGIFTSHANTERING
BROGRILLEN

PERSONUPPGIFTSHANTERING
BROGRILLEN

På vår hemsida brogrillen.se hanterar vi personuppgiftshanteringen på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vi samlar in personuppgifter från våra användare för att kunna erbjuda en bättre och mer personlig service. Detta inkluderar information som namn, e-postadress, telefonnummer, födelsedag och adress.

 

När du beställer mat online samlar vi in dina kontaktuppgifter för att kunna skicka dig bekräftelse på din beställning och för att kunna hålla dig uppdaterad om din order. Vi behåller dessa uppgifter i en begränsad tid för att kunna hantera eventuella ärenden relaterade till din order.

 

Vi använder också dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig tävlingar och kampanjer. Vi samlar in dina kontaktuppgifter för att kunna skicka dig information om kommande tävlingar och för att kunna kontakta dig om du vinner en tävling. Vi behåller dessa uppgifter i en begränsad tid för att kunna hantera eventuella ärenden relaterade till tävlingen.

 

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev samlar vi in dina kontaktuppgifter för att kunna skicka dig information om kommande nyheter och erbjudanden och för att kunna kontakta dig om du är berättigad till ett erbjudande. Vi behåller dessa uppgifter så länge som du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 

Vi respekterar din integritet och dina personuppgifter kommer aldrig att delas med tredje part utan ditt samtycke.

 

Vid frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss.

bottom of page