top of page
IMG_0756.JPEG

HUR VÄL KÄNNER DU TILL
BROGRILLEN

TÄVLING - QUIZ
BROGRILLEN

Vinn en Bliquerulle och en valfri dryck! Vilken kombo! En smarrig tunnbrödsrulle tillsammans med kanske ett glas öl eller vin – mums!

Vi på Brogrillen är glada att meddela att vi tar över gården på Blique by Nobis hotellet lördagen den 1 juni från kl 12:00 till 21:00. Inför detta spännande tillfälle anordnar vi en tävling för att testa dina kunskaper om Blique by Nobis hotellet.

Tävlingen pågår fram till den 30 maj och vinnarna presenteras den 31 maj. Prisutdelningen sker på plats på Blique by Nobis hotellet, Gävlegatan 18, Stockholm, den 1 juni från kl 12:00 och framåt.

 

För att delta i tävlingen behöver du svara på åtta frågor och lämna dina uppgifter. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Brogrillen och Blique by Nobis, och deras beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas via e-post och presenteras även på våra sociala medie-plattformar.

 

Missa inte denna chans att vinna en smakfull upplevelse! Vi ser fram emot att fira med dig på Blique by Nobis hotellet. Delta nu och följ oss på sociala medier för att inte missa kommande tävlingar och kampanjer. Lycka till!

Brogrillen Quiz - Tävlingsregler

1. Vilket år öppnade Blique?

2. Hur många våningar finns det på Blique?

3. Hur många restauranger finns det på Blique?

4. Vilken arkitekt ritade byggnaden?

Snyggt! Nu är det bara 4 frågor kvar. You can do this! :-)

5. Vilken artist uppträder på Blique i sommar?

6. Vart ligger Blique by Nobis hotell?

7. Med vilken komiker inledde Blique sitt stand-up-koncept?

8. När träffades Blique by Nobis och Brogrillen för första gången?

Nu är det är klart, bra jobbat!  

Tack! Mvh Brogrillen

bottom of page